ULTIMATE elektromos kerékpárok

Legyél akár főiskolás, netán munkába igyekvő, kiránduló vagy netán túrázó. Az elektromos kerékpárjainkkal megszépítheted a közlekedés élményét óvhatod környezeted és a saját egészséged is!

elektromos-kerekpar-ultimate-fr50-510x510

Az Ultimate-Ebike célja, hogy csökkentsük a légszennyeződést, javítva ezzel az életminőséget, valamint hozzájáruljunk az egészségmegőrzéséhez az általunk forgalmazott költséghatékony, E- járművekkel.
Az újdonságnak számító, környezetbarát ULTIMATE elektromos járművek teljesen forradalmasítják a városi közlekedést és a túrázást

Miért válaszd az ULTIMATE elektromos járműveket? A legújabb technológia, Minőségi termékek, Elérhető ár, Modern design, Lopásbiztos, rejtett akkumulátor és motor, Szénkefe nélküli brushless motorok, Li-ion akkumulátorok, Szakszerviz, Könnyű kezelhetőség, Költséghatékony közlekedés, Környezetbarát választás, Egészségmegőrző életmód, Időtakarékos és csendes közlekedés, Izgalmakkal és élményekkel teli utazások.

ultimate-hl-35-elektromos-kerekpar-fekete-510x510

Jó, ha tudod az elektromos kerékpárról: Az elektromos kerékpár annyiban különbözik a hagyományos kerékpároktól, hogy a pedálozást elektromos motor segíti. Így nem kell tovább azon aggódni, hogy a dombon felfele tolnod kell majd a kerékpárt. Bátran bevállalhatod a hétvégi túrákat, akár még az edzettebbekkel is, hiszen többet nem kell várakozniuk rád! Elektromos kerékpárral könnyedén, izzadság nélkül érhetsz be a munkahelyedre is. Ha nem hiszed, gyere el hozzánk, és próbáld ki te magad! Akár több napra is bérelhetsz terméket, hogy a vásárlás előtt végleg meggyőződj róla, neked csak ez kell Az Ultimate kerékpárok hatalmas előnye a többi elektromos kerékpárokkal szemben, hogy a szénkefe nélküli brushless motort és a lítiumionos Li-on akkumulátort esztétikusan és lopásbiztosan a vázba rejtették, így nem lehet bennük olyan könnyen kárt tenni. Ezeket a motorokat és akkumulátorokat nem lehet leszerelni, leütni, leverni. Sőt, egy laikus észre sem veszi, hogy elektromos rásegítéssel tekersz az utakon. FONTOS: Az elektromos kerékpárok használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!

Nézz körbe webáruházunkban! Biztos, hogy rátalálsz az ULTIMATE elektromos biciklik, elektromos robogók és elektromos rollerek között a kedvencedet!

web: www.ultimate-ebike.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.