Jó ismerősünk ajánlására ekkor került képbe az Árnyvéd Kft. (nála is javítottak), akiknél a redőnyjavítás árak igen korrektek. Ezt már a honlapjukon is láthattuk. Elég sok mindent vállalnak: gurtnicsere, lécek cseréje, felakadt-beszorult redőnyök javítása, újak beépítése stb..

Redőny javítás árak

Feleségem kétségbeesetten szól nekem, hogy nem moccan a redőny, nem tudja fölhúzni, miközben a gurtni meg furcsán laza. Kis vizsgálat után láttuk, hogy a műanyag redőnyünk gurtnija megadta magát, azaz elszakadt. Így tényleg semennyire sem lehetett felhúzni, sötétben maradni meg azért nem a legjobb dolog. Főleg azért, mert a szoba tele van fényszerető növényekkel, jó sokkal. Sajnos mi nagyon nem vagyunk kétkezi, ügyes emberek, a házi barkácsolás szóba sem jöhetett, ezért árnyékolástechnikai szakembereket, redőnyösöket kerestünk.

A redőny javítás ára nem is olyan vészes

Jó ismerősünk ajánlására ekkor került képbe az Árnyvéd Kft. (nála is javítottak), akiknél a redőnyjavítás árak igen korrektek. Ezt már a honlapjukon is láthattuk. Elég sok mindent vállalnak: gurtnicsere, lécek cseréje, felakadt-beszorult redőnyök javítása, újak beépítése stb.. Telefonáltunk, ők pedig hamar kijöttek, és egy darab gurtni + a cseréje nettó 7500 forintba került kiszállással együtt. A redőny javítás ára nem is olyan vészes. Ha már nálunk jártak, átnézték az összes redőnyt, és a javaslatukra a többi redőnyhöz tartozó gurtnikat is kicseréltettük, azok is eléggé viseltesek voltak, magyarán időzített bombák szakadásügyileg. Ezek ára már csak 3500 Ft volt, persze darabonként. A szakemberek szerint egyelőre fölösleges lett volna új redőnyt csináltatni, a gurtni csere egy jó darabig megoldotta az árnyékolást, sötétítést. Persze ha már kiszolgálnak a régi redőnyeink, és végképp nem éri meg javíttatni azokat, szívesen vállalják a teljes cserét is. Egyértelmű, hogy őket választjuk. Ha valakinek kellene, weboldalukat itt elérheti: redonyjavitas.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.