Az italkereso.hu weboldalon likőrök hatalmas választékát találjuk. Legyen az krémlikőr vagy gyümölcs ízű likőr a legjobb likőr árak ezen az oldalon találhatóak.

Likőr árak

Az italkereso.hu weboldalon likőrök hatalmas választékát találjuk. Legyen az krémlikőr vagy gyümölcs ízű likőr a legjobb likőr árak ezen az oldalon találhatóak. Az árakat össze is tudjuk hasonlítani, hiszen több webáruház árai is megjelennek az egyes italoknál. A listából kiválasztott likőrt pedig azonnal meg is tudjuk vásárolni. Csak rá kell kattintanunk az „irány a bolt” feliratra és máris a webáruházban találjuk magunkat, ahol a kosárba tehetjük a kiszemelt likőrünket.

A likőrökről néhány mondatban: A likőr egy olyan szeszes ital fajta, melyet nagy mennyiségű hozzáadott cukorral édesítenek, és különböző élelmiszerekkel pl. gyümölcsökkel vagy aromákkal ízesítenek. A likőrők alkoholtartalma sok esetben alacsonyabb a tisztán palackozott párlatokénál, de legalább 15% körül szokott lenni. A likőröket nem szokták érlelni, de készítésükkor sokszor pihentetik őket, hogy az ízanyagok összeérjenek. Vannak növényi, gyümölcs, krém, tejszín és egyéb likőr fajták is.

Néhány népszerű likőr fajta: Amaretto, Baleys, Bols, Carolans és még sorolhatnánk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.