Sokan ott rontják el a franciaágy vásárlását, hogy egy „gyorsan letudandó” feladatként állnak hozzá. Az időnk nem kis hányadát a franciaágyban töltjük majd (alvással, egyébbel), így érdemes higgadtan, megfontoltan, de egyben határozottan dönteni.

Franciaágy vásárlás gördülékenyen

A franciaágy vásárlása gördülékeny is lehet, ha a franciaágy.net bútor outletet választja.

Pontokba szedve próbálunk segíteni:

Először is: mekkora hely áll rendelkezésre? Ne csak a geometriai méretet nézzük, ugyanilyen fontos a relatív nagyság is, azaz a franciaágy mekkora a többi tárgyhoz képest. Általában persze nagy, de azért vigyázzunk, ne zsúfoljuk túl a szobát.
Szinte egyidőben jelentkezik a következik kérdéskör: az anyagiak. Mennyibe kerül? Ne csak az árat nézzük, ennél talán sokkal fontosabb az ár-érték arány. Érdemes előzetes tájékozódni a neten, ebből már nagyságrendileg tudunk becsülni.
A stílus és megjelenés is fontos szempont, de ízlésről fölösleges vitatkozni. Valakinek a klasszikus, valakinek a nagyon modern jön be, de itt sem feledkezzünk meg a helyes, jól eltalált méretekről. Képzeljük el, a fal vagy bútorok színéhez mi passzol a leginkább?
Amire még érdemes gondolni a funkció: a franciaágynak van-e ágyneműtartója, merre nyílik-billen, van-e hozzá illő éjjeliszekrény, esetleg egybe van építve a szekrénnyel.
Már a vásárlás előtt érdemes kicsit utánajárni a matrackérdésnek is. A hagyományos acélrugós vagy esetleg a habmatracos változat jön be? A klasszikus, kicsit elavultabb, de olcsóbb vs. a modernebb, korszerűbb, de kissé drágább matrac jön be?
Ha ezeket átgondolta, mérte, számolta, érdemes olyan boltot keresnie, ahol valóban minőségi franciaágyat kap jó áron. Lehetőleg olyan üzleteket keressünk, ahol valós referencia, hasznos-értelmes-informatív weboldal található, illetve ahol nem félnek a vásárlói véleményeket is közzé tenni. Természetesen ismerősi, baráti körben is érdemes kérdezősködni.

Ezek után már valóban felkészülten indulunk franciaágy-beszerzésre. Ha a franciaágy.net -re esett a választás, érdemes az alábbi utat követni:
Tájékozódás a weboldalukon: sok infó, kép, cikk, hasznos tanácsok.
Időpont egyeztetés a személyes látogatáshoz. A legjobb a saját tapasztalás, próbálás. Például ilyenkor hamar kiderül, hogy melyik matracféle jön be jobban.
Ugyan kis létszámú a személyzet, de készségesen segítenek a kiválasztásban. Van miből válogatni, legalább 500-600 bútor van készleten, ebből kb. 100 darab franciaágy. Ha a kiállított és azonnal elvihető darabok között nincs meg az igazi, rendelni is lehetséges.
Ha így vagy úgy, de megvan igazi, a vételár kifizetése után már csak az elvitel vagy a házhozszállítás, majd örömteli használat marad.
Sokan ott rontják el a franciaágy vásárlását, hogy egy „gyorsan letudandó” feladatként állnak hozzá. Az időnk nem kis hányadát a franciaágyban töltjük majd (alvással, egyébbel), így érdemes higgadtan, megfontoltan, de egyben határozottan dönteni. Web: franciaagy.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.