Egy kiváló, legális lézerblokkoló rendszert szeretnénk bemutatni a következő cikkünkben. Amellett, hogy könnyen beszerelhető, kis helyet is foglal. Az AL Priority a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP, lézerblokkoló, parkolószenzor is egyben.

Lézerblokkoló motorosoknak

Egy kiváló, legális lézerblokkoló rendszert szeretnénk bemutatni a következő cikkünkben. Amellett, hogy könnyen beszerelhető, kis helyet is foglal. Az AL Priority a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP, lézerblokkoló motorosoknak, ami parkolószenzor is egyben.

A MOTO BLUETOOTH változat olyan extrákat tartalmaz az autós AL Priority készletekhez képest, mint a motoros felhasználáshoz elengedhetetlen, műszerfalhoz kivezetett vízálló vezérlőgomb, vagy a 3,5mm-es jack aljzat, valamint a Moto Bluetooth készlet tartalmaz egy vezeték nélküli teljes kommunikációs rendszert is (Bluetooth adó, ill. vevő, valamint fülhallgató). Amikor készüléked lézeres sebességmérést érzékel, aktivizálja magát, és erről Te is értesülsz.

Hogyan mér a lézeres traffipax?

A lézeres traffipax készülékek szintúgy a visszaverődés elvével mérik a sebességet, a kibocsátott jelek visszaverődéseit, szóródását és közvetlen találatát is képes jelezni egy traffipax-előjelző. Erre azonban akkor van jobb esély, ha kb. 250 méteren kívül vagyunk még, mikor a mérés megkezdődik. A lézersugár nyílásszöge ugyanis kúposan szélesedik a kezelőtől számítva, azonban rövid távolságoknál még nem lesz elég széles ahhoz, hogy a szélvédőre felhelyezett készülék észlelje azt. A lézeres bemérés előrejelezhetőségét nagy mértékben növeli a BLS típusú külső lézerérzékelő! A külső detektor a rendszámhoz rögzítve majdnem mindig beleesik a lézer sugarába, mivel a lézerjeleket többnyire a rendszámtáblákra irányítják, továbbá a többszörözött detektáló rendszerének hála, a messzebbi lézeres mérést is megbízhatóan kimutatja.

Amennyiben szeretnél a motorodra egy ilyen készüléket, látogass el webáruházunkba, ahol még több információt találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.