Külön érdemes kiemelni az egyik reg-enoros palacsinta receptjét.

Reg-Enoros receptek

Hallott már a Reg-Enor diétáról? Ha nem, itt az ideje, hogy kövesse a példámat! Röviden egy forradalmi diétáról van szó, amely elsőre nagyon szigorúnak hangzik, de ha betartják, igen hatékony. A Reg-Enor igazából a megfelelő étrenddel kombinálva fejti ki a kedvező hatását.

Mi is a Reg-Enor?

A Reg Enor lényegében nem csinál mást, mint a belső elválasztású mirigyek munkáját segíti elő, ezáltal kényszeríti a májat egy óriási mennyiségű epetermelésre. Röviden igen hatékony méregtelenítő, sajnos rengeteg mérget tömünk magunkba. Tehát ha belevágunk a Reg-Enor diétába (érdemes előtte konzultálni szakemberrel), máris szigorú étrendi megkötésekkel találkozunk. Se fehérlisztes, se cukros, se ecetes eleség, sőt még a gyümölcsök egy részét, a tejtermékek jelentős hányadát is mellőzni kell.

Reg-Enoros receptek

Elsőre elég ijesztően hosszú a lista, hogy miket nem szabad enni. Viszont megengedett (mértékkel) a zsír. Akkor mit is együnk, maradt még valami? Ehhez adok néhány ötletet, következzenek reg-enor-os receptek. Sok egyéb mellett érdemes kipróbálni a tejtermék-pótló recepteket: kókusztej, póttejföl, madártej. De olvashatók egyéb receptek is: mustár, kenyér, levesek, palacsinta, sütemények. Külön érdemes kiemelni az egyik reg-enoros palacsinta receptjét. „A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak. A tojássárgájához hozzáadjuk a rizslisztet, édesítőt, (édesítős) vaníliás cukrot, majd a kókusztejjel csomómentesre keverjük, és óvatosan beleforgatjuk a felvert habot. Palacsintasütőben kisütjük, de csak a közepére öntjük, és a merőkanál aljával kb. 15 cm-es köröket formázunk. Ízlés szerint megtöltjük. Reg-enort fogyasztóknak ajánlott töltelékek: cukkini, sárgarépa lekvár, holland kakaó édesítővel, fahéj, köles túró stb…” Garantáltan sikerünk lesz ezzel, hamar elfogy, és mennyivel egészségesebb, mint egy hagyományos palacsinta! Sokkal! Az algaegeszseg.com weboldalán további recepteket mutatok, sütemények, kerti partis ételek, húsos reg-enor-os receptek. Ugye, hogy annyira nem is reménytelenül nehéz egy ilyen diéta?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.